Vijesti

Duška Brčić Šušak iz Sinja u The Voice – okrenuli su se svi mentori

„Zadržala sam dijete u sebi jer smatram – ako to izgubiš, onda se izgubiš kao osoba“, rekla je Duška u svom predstavljanju, u kojem su prijatelji govorili o njezinoj ljubavi i strasti prema glazbi. Njezin energičan glas i nastup s pjesmom „I see red“ okrenuo je sva četiri mentora. Uz puno komplimenata mentorima zapjevala je „Ti si moja prva ljubav“ i odabrala biti dio Dinina tima.

Duška ima tek 24 godine, a više od 15 godina glazbenog iskustva. Već je u osmoj godini života uzela mikrofon u ruke i počela nastupati na koncertima, festivalima i pjevačkim natjecanjima. Tada je kao djevojčica mikrofon iz ruke otrgnula svojoj sestri, a danas ga ne ispušta i nastupa s kolegom gitaristom. Za sebe kaže da je u duši prava rockerica, a jako voli i jazz.

Duška živi u Sinju, a po struci je veterinarka, iako je od školovanja odustala i to upravo zbog glazbe. Donedavno je, uz pjevačke nastupe, radila i kao stjuardesa na brodu, ali njezina ljubav prema životinjama je trajna, gotovo svakodnevno spašava napuštene kućne ljubimce.

Na The Voice je došla predstaviti svoj glas, karizmu i sceničnost, a želja joj je i pokazati da sve pohvale koje dobiva na svojim nastupima nisu nikakva slučajnost.

Izvedba iz 2018.g. sa Adio školo:

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button