Sport

Dva srebra za KBK KULA Sinj

Ove subote održan je međunarodni otvoreni kup kickboxinga u Slunju koji već osme godine zaredom privlači sve veći broj klubova te samim time jača i konkurenciju među natjecateljima.

Na turniru u Slunju nastupili su članovi KBK KULA Sinj sa svoja dva mlada natjecatelja  Anom Putnik i Dujom Talajom koji su osvojili srebrne medalje.

Ana je po prvi puta nastupila u disciplini kicklight – 60 kg (stariji kadet) i u finalnoj borbi nažalost gubi od starije protivnice iz BiH s kojom je imala kvalitetnu izmjenu udaraca tijekom ove runde te su samim time privukle pažnju gledatelja, ali to Ani to nažalost nije bilo dovoljno za zlato.

Dujo je također nastupio po prvi puta kao junior u disciplini kicklight – 74 kg i ponovno pokazao svoj kvalitet protiv viceprvaka BiH, nažalost do zlata su ga dijelila dva kaznena poena koja je zaradio u prvoj rundi zbog prejakih udaraca.

U svakom slučaju dvije srebrne medalje sa ovakvog turnira je dobar rezultat, i samo može biti motivacija svim natjecateljima kluba za nadolazeće turnire. 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button