Sport

Dvije medalje za KBK Kula na međunarodnom turniru

Danas se na Plitvicama održao međunarodni turnir u kickboxingu u spomen na prvog poginulog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića. Na turniru je nastupilo oko 200 natjecatelja iz 20-ak klubova, a na turniru je sudjelovao i naš klub sa troje natjecatelja, ovog puta juniori u punom sastavu.

Vlade Klarić je nastupio u disciplini kicklight -69 kg (juniori) ali nažalost u borbi za medalju je izgubio od borca iz Zagreba. U tvrdoj borbi Vlade je pružio iznimno dobru i dominatnu borbu ali je diskvalificiran zbog tri javne opomene  (prejaki udarci). S obzirom da je Vladi ovo bio prvi nastup, moramo biti zadovoljni pruženim.

U disciplini kicklight -55 kg (juniori) Gabriela Pavlinušić  nažalost nije uspjela proći u finale u do kraja neizvjesnoj borbi. Za finale je ipak trebalo više. Gabriela osvaja treće mjesto.

Povratnički nastup nakon 4 godine pauze je imala Ana Putnik, također u disciplini kicklight -65 kg, gdje je u finalnoj borbi za zlato ipak trebalo više sreće. Izgubila je u borbi za zlato od borkinje iz Zagreba, te osvaja drugo mjesto.

Prvo ovogodišnje natjecanje je bila prilika za skupljanje iskustva prije svega, jer u nadolazećem periodu planiramo nastupiti na puno jačim natjecanjima sa juniorima i kadetima.

Natjecateljima su bili u pratnji treneri N.Vukas i A.Kulaš.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button