Sport

Dvije medalje za KBK KULA u Kutini

Ove subote u Kutini se održalo 22. Internacionalno natjecanje u kickboxingu, jedno od najjačih turnira u Hrvatskoj, te posljednje za ovu godinu kada je u pitanju kickboxing.

Na ovom turniru je nastupilo preko 200 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, Mađarske, Slovenije, a naš grad predstavljali su dvoje natjecatelja iz KBK Kula, stariji kadeti Gabriela Pavlinušić i Matej Laco.

Gabriela Pavlinušić osvojila je srebrenu medalju u disciplini kicklight stariji kadeti – 55 kg. U finalu izgubila od predstavnice iz Kutine, malom bodvnom razlikom, i greškom sudaca koji nisu pauzirali vrijeme, kad je bila pauza zadnjih 13 sekundi, što bi bilo dovoljno za Gabrielin potpuni preokret.

Matej Laco je osvojio brončanu medalju u disciplini kicklight stariji kadeti – 57 kg, nakon što se u vatrenom krštenju susreo sa trenutnim prvakom Hrvatske u svojoj kategoriji, ali ipak je presudilo iskustvo i spremnost.

Jako dobro odrađen posljednji ovogodišnji turnir sa dvije medalje, a u nadolazećem razdoblju od tri mjeseca slijedi postepeno podizanje razine spremnosti starijih kadeta i pripremanje za nova natjecanja sljedeće godine.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button