Vijesti

Epilog opasnog pretjecanja na kukuzovcu – “Vozačica crvene Seat Ibize je moja uskoro bivša supruga. Pokušala me oborit s motora u okuci…”

Nakon objavljena videa obijesne i opasne vožnje na državnoj cesti na ulazu u Sinj, kod Kukuzovca javio se vozač motocikla koji je skoro nastradao prenosi dalmacija danas.

Vozačica crvene Seat Ibize odlučila se na pretjecanje osobnog automobila preko pune crte i skoro izazvala frontalni sudar. Nakon što je završila s manevrom, vratila se u desnu traku i nastavila pun gas prema motoristu ispred sebe.

– Moje ime je Petar i vozač sam motora, kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula pretjecati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača stoga trebam vašu pomoć.  Ako ste vidjeli nešto ili znate osobu koja posjeduje video snimku da se slobodno javi na info@dalmacijadanas.hr. 

Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, nitko nije stradao – kazuje nam Petar.

Snimka je izazvala je brojne negativne reakcije pratitelja stranice, koji su izrazili nadu da je ovo prijavljeno policiji i da će vozačica platiti masnu kaznu.

Pogledajte video!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button