Vijesti

[FOTO GALERIJA] – Gradonačelnik posjetio vrtiće

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj prigodom početka nove pedagoške godine posjetio je obnovljene i preuređene sinjske gradske vrtiće.

Svim djelatnicima, tetama i djeci zaželio je sretan početak nove pedagoške godine.

Gradonačelnik je u pratnji ravnateljice vrtića Mirjane Pavić tako posjetio vrtić „Maslačak” u kojem je  kompletno izmijenjeno centralno grijanje te su obnovljeni i pobojani zidovi u sobama.

U „Bilom cvitku” je sve spremno za otvaranje nove vrtićke skupine na mjestu gdje je bila kuhinja. Posjetio je gradonačelnik i novouređenu kuhinju na Junakovom igralištu koja će hranom opskrbljivati sve gradske vrtiće na području Grada Sinja.

Gradonačelnik je posjetio i Dječji vrtić „Alkarić” u Brnazama na kojem je uređena fasada, sanirano krovište i kompletno su promijenjeni vrata i prozori. Uređene su sve sobe i sanitarni čvorovi, a renovirano je i dječje igralište u sklopu vrtića koje će uskoro dobiti i nova igrala.

Gradonačelnik Bulj izrazio je zadovoljstvo što će prve mališane uskoro primiti i novoizgrađeni Dječji vrtić „Nikolino“ u crkvi Svetog Nikole u Brnazama, a koji je u unutarnjem prostoru opremljen namještajem i drugom potrebnom opremom, a na igralištu su postavljena vanjska igrala za djecu.

Povezani članci

Back to top button