Vijesti

[FOTO GALERIJA] – Održan prigodni kviz u sklopu programa Jesenjarenje

Sinoć je u sklopu programa Jesenjarenje // Rod, rad, ravnopravnost u Hotelu Alkar održan kviz općeg znanja kojega je vodila poznata kvizašica i lovkinja iz Potjere – Morana Zibar.
Sinj već neko vrijeme ima aktivnu kviz scenu zahvaljujući Petru Kliškiniću koji svojim pub kvizovima privlači iz tjedna u tjedan sve veći boj ljudi. To potvrđuje i ovo tematsko izdanje kviza koje je okupilo čak 38 ekipa i prema riječima gošće Morane Zibar, jedno je od brojnijih koji je ona imala priliku voditi. U prvom krugu Moranina pitanja bila su vezana uz prigodne blagdanske teme, dok je drugi krug kviza bio posvećen bitnim ženama u polju znanosti, kulture i politike, što je bilo i za očekivati s obzirom na temu ovogodišnjeg Jesenjarenja.
U konačnici su najbolje tri ekipe (Ćuvari državnog pećata, 1+3 i Povuci-potegni) imale jednak broj bodova pa je za izbor pobjednika presudilo pitanje procjene u kojem je točnom odgovoru najbliža bila ekipa 1+3. Na kraju su pobjedničkim ekipama uručene prigodne nagrade, a dodijeljena je i posebna nagrada ekipi s najsimpatičnijim imenom – Refleks zmije brzina mungosa, po izboru autorice kviza.
Organizatori iz udruge SKUP zahvaljuju voditeljici kviza Morani Zibar, svim ekipama koje su sudjelovale, sponzorima i pokroviteljima te osoblju Hotela Alkar na pomoći u organizaciji.
Kako je sve skupa izgledalo pogledajte u fotogaleriji Tee Marinović.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button