Vijesti

[FOTO] – Nasipaju se putevi, krpaju udarne rupe i asfaltiraju ceste u Sinju

Početkom proljeća započeli su radovi nasipanja makadamskih puteva, krpanja udarnih rupa i  asfaltiranja na području Grada Sinja.

Asfaltiranje će se izvršiti u svim mjesnim odborima po prioritetima. Tako su u naselju Labrovići u Donjim Glavicama izvršeni radovi krpanja rupa, navlačenja izravnavajućeg sloja te proširenje i asfaltiranje nerazvrstane ceste u dužini 550 m.  Na toj dionici postavljeno je 2200 m2 novog asfalta.

Krenuli su radovi na uređenju pristupnog puta i uređenja okoliša igrališta na Planinci. Predviđeni su radovi betoniranja, nasipavanja, uređenje okoliša oko igrališta i parkirališta. Također su završeni radovi uređenje parkirališta u ulici Put ferate (iza Pinjura)  kao i nasipanje nerazvrstane ceste NC- GLA-274 i NC – 199 od Bossa do Jelinčića. Dužina zahvata je 1650 m.  Sredinom idućeg tjedna nasipanje će se nastaviti u MO Lučane (Bare).

U tijeku su i zemljani radovi u okolišu dječjeg vrtića Ljiljan u Turjacima gdje će se u potpunosti urediti prostor oko dvorišta koji je godinama zanemarivan i zbog kojeg je često dolazilo do poplava u samom vrtiću.

Uređenje okoliša, asfaltiranje i nasipavanje makadamskih puteva najavio je sinjski gradonačelnik Miro Bulj nastavit će se po prioritetima u svim mjesnim odborima Čitluku, Jesenskom, Karakašici, Suhaču, Radošiću , Brnazama, Zelovu, Turjacima  i drugim MO.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button