Vijesti

[FOTO] – Sinjske mažoretkinje – trostruke prvakinje Europe

Na upravo završenom EP u mažoret plesu NBTA Europe koje se održalo u Italiji u gradu Lignanu, a na kojem su se natjecale mažoretkinje iz četrnaest Europskih zemalja – Belgije, Bugarske, Češke, Engleske, Francuske, Italije, Njemačke, Norveške, Moldavije,  Nizozemske, Rumunjske, Slovenije, Slovačke i Hrvatske.

Sinjske mažoretkinje postale su trostruke prvakinje Europe u tri različite kategorije.

Zlatne medalje i naslov europskih prvakinja osvojile se u kategorijama:

Paradna grupa seniori

Tradicionalni pom poni juniori

Tradicionalni pom poni mlađi juniori

Osim osvojenih zlatnih medalja osvojene su još i dvije srebrne medalje i jedna brončana medalja.

Srebro i naslov viceprvakinje Europe osvojile su u  kategorijama Paradna grupa mlađi juniori i  Duo s rekvizitima kadeti Marija Perić i Anđelina Runje, dok je broncu osvojila Lara Ljubas u kategoriji solo s rekvizitima najmlađi

U kategorijama Paradna grupa seniori i Tradicionalni pom poni juniori, Sinjske mažoretkinje su treću godinu za redom obranile naslov europskih prvakinja, pa je zadovoljstvo tim još i veće.

Hrvatska mažoret reprezentacija osvojila je ukupno osam naslova Europskih prvakinja i time si osigurala prvo mjesto u ukupnom poretku.

“Ovim putem želimo se zahvaliti svim našim curama što su ostavile srce na terenu i što su na najljepši mogući način predstavile svoju domovinu Hrvatsku i grad Sinj, kao i našim trenericama Vesni Samardžić i Tei Pavić koje su mukotrpno radile s našim curama kroz cijelu ovu godinu i dovele ih do trona Europe.

Ovim putem zahvaljujemo se svim roditeljima naših mažoretkinja, na podršci u radu i što ste tu uvijek za nas, posebno hvala svim roditeljima koji su na ovo putovanje išli kao pratnja i bili nam veliki vjetar u leđa.

Veliko hvala i našem gradu Sinju na financijskoj potpori kroz cijelu godinu, kao i svim ostalim sponzorima i donatorima, kao i našem Brat Reisen na sigurnom putovanju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button