Vijesti

[FOTOGALERIJA] Obilježen Dan Osnovne škole Marka Marulića u Sinju

http://os-mmarulica-sinj.skole.hr/

Dana 22. travnja obilježava se Dan Osnovne škole Marka Marulića u Sinju. Kako ove godine taj datum spada preko praznika, ravnatelj je u dogovoru sa stručnim suradnicima odlučio da se Dan škole obilježi za vrijeme nastavnih dana.

S obzirom na to da su se ukinule epidemiološke mjere, ove je godine Dan škole obilježen prigodnom priredbom, sportskim natjecanjima, posjetom četiriju članova Udruge PKD „Gaj Laberije“ te druženjem djelatnika škole. Proslava je krenula sportskim natjecanjem u nogometu, odbojci te atletici. Učenici su starijih razreda igrali nogometne utakmice – smjena A protiv smjene B, a pobjedu je u tom dijelu odnijela smjena A. Paralelno, u sportskoj dvorani, odvijala se odbojkaška utakmica u kojoj su pobjedu odnijele učenice iz smjene B.. Nakon završetka nogometne te odbojkaške utakmice slijedilo je natjecanje u atletici. Imali smo natjecanje u nekoliko kategorija. U kategoriji 40 m 7. i 8. razreda (M) prvo je mjesto osvojio učenik Mario Matić, drugo učenik Tonko Grčić, a treće učenik Karlo Bulj. U istoj su se kategoriji natjecale i učenice. Prvo je mjesto osvojila učenica Nina Šego, drugo učenica Tara Marković, a treće učenica Marija Bulj. U kategoriji 800 m (M) prvo je mjesto osvojio učenik Tonko Grčić, drugo učenik Luka Radnić, a treće učenik Mario Matić. Učenice su se natjecale u kategoriji 600 m gdje je prvo mjesto osvojila učenica Nina Šego, drugo učenica Anđela Batarelo, a treće učenica Lana Ćurković. U kategoriji 40 m 5. i 6. razreda (M) prvo je mjesto osvojio učenik Roko Jelenić, drugo učenik Josip Gaurina, a treće učenik Luka Grčić. U kategoriji 40 m 5. i 6. razreda (Ž) prvo je mjesto osvojila učenica Andrea Čovo, drugo učenica Sara Šušnjara, a treće učenica Antea Majstrović.

Učenicima, koji su osvojili prva, druga i treća mjesta, članovi Udruge su uručili i prigodne medalje. Zatim je zbor naše škole sa svojom voditeljicom Tonkom Maroević himnom otvorio priredbu. Na priredbi su nastupali učenici 3.a razreda sa svojom učiteljicom Marinom Perković, učenici petih razreda dramske skupine sa svojom voditeljicom Anom Vučković Grčić, učenici 4. razreda s vjeroučiteljicom Nives Šušnjarom te pobjednice Talent showa održanog 31. ožujka u sportskoj dvorani škole. Na priredbi su uručena i priznanja za osvojena mjesta na Talent showu te prigodne nagrade za učenice Laru Ljubas te Evu Svalinu koje su osvojile prvo mjesto u mlađoj i starijoj kategoriji.

Obilježavanje Dana škole završili smo svečanim ručkom za sve djelatnike škole.

Ovim putem se još jednom zahvaljujem svim učenicima, djelatnicima škole te članovima Udruge „Gaj Laberije“ koji su pomogli da ovaj dan što veselije i svečanije prođe. Također, svima još jednom želim sretan Dan naše škole – poručio je u.z. ravnatelja Marko Križanac.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button