Sport

[FOTOGALERIJA] – Sinjske mažoretkinje osvojile 25 medalja od čega 17 zlatnih i 8 srebrenih u Čistoj Velikoj

https://www.facebook.com/sinjske.mazoretkinje

Dragi naši prijatelji i pratitelji još jedno natjecanje je iza nas ovaj put 13. Regionalno natjecanje Dalmacije u mažoret plesu i Twirlingu koje je se održalo u Čistoj Velikoj u organizaciji Vodiških mažoretkinja, a na kojem su sudjelovale mažoretkinje i twirlerice iz Kastela, Sinja, Solina, Splita i Vodica.
Natjecanje se odvijalo u dva dijela u prvom dijelu natjecanja sudjelovale su mlađe dobne skupine u dobi od 6 godina do 12, dok su u drugom dijelu natjecanja sudjelovale starije dobne skupine kadeti i mlađi juniori.
Naše cure osvojile su u mažoret dijelu natjecanja 10 zlatnih 🥇 i 4 srebrene medalje, dok su u twirling dijelu natjecanja članice Twirling kluba Sinj osvojile 7 zlatnih 🥇 i 4 srebrene medalje 🥈.
Ovim putem želimo od srca čestitati svim našim mažoretkinjama i trenericama na ostvarenim rezultatima, kao i zahvaliti se našim trenericama Tei Pavić Tea Milanović-Litre i Vesni Samardžić Vesna Jukić-Bračulj Samardžić na uloženom radu i trudu kroz cijelu plesnu sezonu.
Veliko hvala i obiteljima naših mažoretkinja na podršci u radu kroz ovu cijelu sezonu, kao i jučer na natjecanju.
Veliko hvala i našim velikim mažoretkinja što su pomogle oko mlađih curica 🥰 hvala i domaćinima ovo natjecanja Vodiškim mažoretkinjama i Twirling klubu Vodice na gostoprimstvu kao i gospodinu Simi Strikomanu na predivnoj milenijskoj fotografiji svih mažoretkinja @šimestrikoman.

Koreografije izvedene na jučašnjem natjecanju kao i one s DP moći ćete vidjeti u srijedu 28.6 na našem završnom nastupu za plesnu sezonu 2022/2023 više informacija uskoro.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button