Sport

Gimnastički klub Sinj na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku

Proteklog vikenda od 3. do 5. lipnja sportska arena Gradski vrt i GD Žito – Osijek bili su domaćini Prvenstva Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici i to u apsolutnom, slobodnom i obaveznom programu. Natjecanje je okupilo najbolje gimnastičarke i gimnastičare iz četiri regije koji su kroz kvalifikacije izborili mjesto među 40 najboljih u Hrvatskoj.

Gimnastički klub Sinj na Prvenstvu Hrvatske u obaveznom programu predstavljale su gimnastičarke Ida Gaurina, Ena Krstić i Lucija Masle. Najbolje plasirana juniorka regije Jug, Ida Gaurina, ujedno i najbolje plasirana iz Regije na Prvenstvu Hrvatske, zauzela je visoko 7. mjesto s osvojenih 61.733 bodova koju je od brončane medalje dijelilo samo 0.733 boda.

Veliko uzbuđenje i izvrsne nastupe imale su i naše mlađe predstavnice u kategoriji kadetkinja kojima je ovo ujedno i prvi nastup na Prvenstvu Hrvatske, Ena Krstić (55.699 bodova) osvojila je 20. mjesto, a Lucija Masle (54.599 bodova) osvojila je 21. mjesto.

Iz Gimnastičkog kluba Sinj zahvaljuju organizatorima GD Žito – Osijek na odličnoj organizaciji te im žele puno uspjeha u organizaciji Svjetskog kupa koji se ovaj vikend održava u Osijeku. Također, čestitaju gimnastičarkama na ogromnom trudu koji su uložile u nastup na PH te zahvaljuju trenerici Radmili Kitanović Krstić i bivšoj gimnastičarki GK Sinj Hani Kalinić , koje su ih vodile na ovom putu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button