Vijesti

Glasajte za Osnovnu školu Marka Marulića

Cijelu 2024. godinu je Vlada republike Hrvatske proglasila „Godinom Marka Marulića“ kojeg se smatra ocem hrvatske književnosti i tu je dodatna poveznica koja nas je privukla na ovaj natječaj koji je namijenjen školskim knjižnicama.

Naša škola koja nosi ime Marka Marulića je poslala svoju prijavu na kreativni natječaj kojeg je pokrenula udruga “RTL pomaže djeci” a tiče se pomoći u opremanju školskih knjižnica u pet osnovnih škola Republike Hrvatske.

Pet škola koje skupe najviše glasova osvojit će nagradu za svoje učenike – lektirne naslove, informatičku opremu, društvene igre, potrošni materijal za radionice ili pak namještaj; što god im je potrebno da bi njihova školska knjižnica zasjala punim sjajem – u maksimalnom iznosu do 5.000,00 eura po školi.

Naša prijava je među više od 160 prijavljenih škola u Republici Hrvatskoj prošla prvi krug natjecanja.

Odluku o tome kojih pet škola će osvojiti nagradu za opremanje školske knjižnice i ovoga puta određuju građani svojim glasom.

Zahvaljujući glasovima građana škola je dobila i prošle godine besplatno voće iz Kauflanda za naše učenike i  skupljanjem kupona osvojili smo brojne nagrade iz Konzuma u obliku nastavnih pomagala.

Škola poziva građane da se i ovaj put uključe i glasaju jer taj glas i potpora mogu osigurati da i ovaj put uspijemo i našoj školi osiguramo 5.000,00 eura za školsku knjižnicu.

Vaš glas možete dati prijavom na link:https://rtlpomazedjeci.hr/hr/novosti/udruga-rtl-pomaze-djeci-oprema-knjiznice-osnovnih-skola-diljem-hrvatske-glasajte-za-svog-favorita/

Praćenje rezultata je moguće samo nakon prijave i glasanja da bi vidjeli na kojem je mjestu naša Škola.

Glasanje je moguće do 2. svibnja 2024. do ponoći i očekujemo Vašu potporu – poručuje ravnatelj škole

Marko Križanac.

Povezani članci

1 Komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button