Sport

Glavički „momci“ iz Švedske donirali perilicu NK Glavice 1991

Nogomet u Glavicama dobio je novi zamah. Uprava, članovi i ljubitelji ovog kluba su u proteklih šest mjeseci intezivnog rada izvršili rekonstrukciju pratećih objekata, pri čemu je sanirano pet svlačionica, sanitarni čvorovi, prostorije tajništva kluba i dio stolarije na objektu. Grad Sinj je pripomogao kolike su bile financijske mogućnosti i glavni je zamašnjak ovakvog napretka u klubu što je uistinu pohvalno.

Prepoznali su napredak oko nogometa i glavičani u Švedskoj te su donirali perilicu rublja uz poruku „za naš klub i našu djecu premda nismo ni blizu toga, glavičani iz Švedske“.

Osim same perilice i njene novčane vrijednosti koja će pomoći da dresovi i ostala oprema budu u mogućnosti oprati se u samom klubu, nemjerljiva je gesta samih glavičana koji iz daleke Švedske prate svoj klub i događanja oko njega i na ovakav način daju potporu klubu i podstrek svima da se uključe u rad i za boljitak NK Glavica 1991.

„Momci“ svaka čast!

Povezani članci

1 Komentar

  1. 1946. uzeše glavičani maškline i mošure i vlastitim znojem i življima izgradiše igralište. 2019. dica i unuci tih starih glavičana svojim žuljima i znojem spašiše klub od nebrige grada Sinja za nk Glavice. Doduše, Sinj je uspio ugasiti klub star 72 god., al bar sad postoji ovaj Glavice 1991.

    Bitno da ima za ‘pozlaćenu’ novu dvoranicu od 20 miliona kuna koja realno vridi 5 miliona.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button