Politika

GO HDZ Sinj – “Bulj i SDP odbili povećati plaće Sinjanima !”

Priopćenje GO HDZ Sinj, koje potpisuje predsjednik Igor Vidalina s ilustriranom slikom prenosimo izvorno i u cijelosti:

Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća održanoj prošli tjedan, usvojena je Odluka o visini poreznih stopa  godišnjeg poreza na dohodak za Grad Sinj, kojim je taj porez određen po stopi od 18 %.

Na tu temu posebno je sramotno i žalosno da su gradonačelnik Sinja Miro Bulj i  njegov koalicijski partner sinjski SDP odbili naš amandman za smanjenje poreza na najnižu dopuštenu razinu od 15 % i tako spriječili daljnji rast plaća za naše sugrađane.

Najviše bode u oči što prema prijedlogu Proračuna za 2024. godinu, Grad Sinj i uz ovo kozmetičko smanjenja poreza za 2 %, u idućoj godini očekuje povećanje poreznih prihoda za čak 1,6 milijuna eura ili više od 12 milijuna kuna.

Kaže Miro Bulj: „nema se za veće plaće građanima, ne može se“, a porezni prihodi rastu za više od 12 milijuna kuna.

Dragi sugrađani, kako vidite novca ima,  samo su taj vaš novac (jer se radi o oporezivanju vaših primanja) – Bulj i SDP  prisvojili i odlučili drugačije raspodijeliti. Znamo kako je to dosad završavalo. U džepovima vanjskih suradnika, rodbine i aktivista posrnule politike MOST-a, koja se provodi na štetu Sinja, a za interese jednog čovjeka.

Jednom riječju, sramotno!

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Igor Vidalina, predsjednik

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button