Politika

GO HDZ Sinj – “Čestitke Mira Bulja za Svi svete!”

Priopćenje GO HDZ Sinj, koje potpisuje predsjednik Igor Vidalina s ilustriranom slikom prenosimo izvorno i u cijelosti:

Čestitke Mira Bulja za Svi svete

Dragi sugrađani, za koji dan stiže Vam prva  blagdanska čestitka Mira Bulja za „Svi svete“ u vidu harača na ime  poskupljenja vode za listopad od  30 posto. Takvu čestitku ubuduće očekujte svaki mjesec, pa kada otvorite špinu sjetite se Mira Bulja, čiju promašenu poslovnu politiku, neznanje i nerad pokrivate iz svog džepa.

Druga čestitka je za rubriku „vjerovali ili ne“. Tragično, no sredstva Vlade RH za besplatan vrtić i povećanje prava zaposlenicima vrtića za mjesec  listopad u iznosu od 71.396,oo eura ( 538 tisuća kuna),  gradonačelnik Bulj odlučio je prisvojiti i s njima krpati dubioze koje je stvorio nesavjesnim i nezakonitim radom. Da stvar bude gora zaboravio je u odluku o neplaćanju vrtića uključiti djecu koja pohađaju vjerski vrtić Blagovijest, tako da ti roditelji moraju platiti vrtić i za listopad i za studeni, a njihova djeca diskriminirana su u odnosu na ostalu sinjsku djecu. Takvim je odlukama svakom sinjskom djetetu upisanom u vrtić uskratio u prosjeku 50 odnosno 100 eura ovisno pohađaju li gradski ili vjerski vrtić, a koji iznos zbog njega roditelji moraju uplatiti dječjem vrtiću za listopad i/ili studeni.

Metaforički rečeno Miro Bulj  „ukrao“ je sinjskoj djeci nove čizmice, a djeci iz Blagovijesti i čizmice i patike.

Dok Sinj propada i nazaduje, samo u prošlom tjednu Miro Bulj  četiri od pet radnih dana proveo je u Zagrebu upravljajući  Sinjom na daljinski upravljač. To su izgubljeni dani za Sinj, pa onda ne čudi da nije bio u stanju Gradskom vijeću na vrijeme predložiti odluku koja bi i djecu upisanu u vjerski vrtić Blagovijest oslobodila od obveze plaćanja vrtića za listopad i studeni.

Uza sve to, prometni kolaps u ovom trenutku život u našem gradu čini nepodnošljivim.

Poštovani sugrađani, svaki dan dok čekate u nepreglednim prometnim kolonama, imate dovoljno vremena razmisliti koliko bi se naš Grad trebao i mogao razvijati uz predan rad i potpunu posvećenost.

Dnevne instant teme s kojima Miro Bulj zabavlja javnost, poput prethodno o slobodnom gradu, danas lovištu za migrante, a sutra nekim novim temama isključivo u službi borbe za njegovu saborsku fotelju, Sinju nisu i neće donijeti ništa dobro.

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Igor Vidalina, predsjednik

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button