Politika

GO HDZ Sinj – Gradonačelniče Bulj, smijenite optuženu MOST-ovku s čela gradskog vrtića

Priopćenje GO HDZ Sinj prenosimo izvorno i u cijelosti:

U današnjem broju Slobodne Dalmacije objavljen je članak kako je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo neposrednu optužnicu protiv Sandre K-L iz Sinja zbog počinjenja kaznenog djela krivotvorenja javne isprave. U članku se dalje navodi da je imenovana kazneno djelo počinila prilikom prijave na posao u vrtić iako je samo dvadeset dana ranije pravomoćno osuđena na 6 mjeseci zatvora, uvjetno na godinu dana  zbog istog djela.

foto: GO HDZ Sinj

Radi se o istaknutoj članici MOST-a u Sinju koja je obnašala dužnost županijske vijećnice MOST-a u prethodnom mandatu, te vijećnice u sinjskom Gradskom vijeću. Da stvar bude apsurdnija i  gora gradonačelnik Sinja,  Miro Bulj,  kao svoju blisku suradnicu, prije nepunih 6 mjeseci postavio ju je na čelo upravnog vijeća Dječjeg vrtića Bili Cvitak u Sinju, iako je  o svim ovim okolnostima imao saznanja iz predstavki koje je dobivao putem gradske pisarnice.  I to  je ono što najviše žalosti u ovoj cijeloj situaciji – da gradonačelnik Bulj ignorira kaznena djela osobe koja ima zadatak skrbiti se o  ustanovi koja brine i odgaja sinjsku dicu.

SRA-MO-TNO!

Gradonačelniče Bulj,  pozivamo Vas da prestanete štitite kriminal i kaznena djela  u vlastitim redovima, te tražimo da  bez odgode i odmah smijenite optuženu predsjednicu Upravnog vijeća dječjeg vrtića Bili cvitak s te dužnosti.

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Gradonačelnik Miro Bulj razriješio Sandru Kovač-Levantin

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button