Politika

GO HDZ Sinj – “MUP demantirao Buljeve laži !”

Priopćenje GO HDZ Sinj, koje potpisuje predsjednik Igor Vidalina s ilustriranom slikom prenosimo izvorno i u cijelosti:

Ovih dana smo vidjeli kako gradonačelnik Bulj reagira u kriznoj situaciji! Umjesto da policijskim službenicima zahvali na trudu i angažmanu u prigodi organiziranja svečanosti Alke i blagdana Velike Gospe, populistički i najgrublje ih je izvrijeđao, sve kako bi ušićario jeftine političke poene. Danas je na meti policija, sutra već možda vatrogasci, hitna pomoć, crveni križ, ili netko treći tko savjesno i odgovorno radi svoj posao, za razliku od njega.

O njegovim nebulozama vezanima za „naplatu kazni hodočasnicima“ sve su rekli djelatnici MUP-a i o tome nema smisla dodatno trošiti riječi.

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/policajci-ljuti-na-gradonacelnika-sinja-mira-bulja-kazu-da-laze-i-lupa-idiotarije-to-sto-on-tvrdi-nema-veze-s-mozgom-1315596 .

Na sceni je Buljev model upravljanja već doživljen na projektu za vrtiće kada nije dobio financije zbog unaprijed nesređenih imovinsko-pravnih odnosa ili u ovom slučaju kada s Policijom nije usuglasio aktivnosti pa poseže za optužbama drugih, kako bi opravdao svoj nemar i neznanje.

Poštovani saborski zastupniče, županijski vijećniče, gradonačelniče jeste li se barem jednom zapitali što povezuje sve navedene probleme!?

Odgovor je jednostavan, i znaju ga svi naši građani izuzev gradonačelnika i njegovih suradnika orijentiranih isključivo na manipulaciju – odgovor je Vi  i vaše “vođenje” Grada!

Na kraju kad već po cijelu godinu imamo „Dane Mira Bulja“, barem u srpnju i kolovozu naš Grad zaslužuje mir i mogućnost da se u Danima Alke i Velike Gospe na prvo mjesto stavi i časti naša nebeska majka – Čudotvorna Gospa Sinjska i  slavodobitnik 308. Alke.

Nažalost zbog egocentričnog ponašanja, performansa  i javnog sramoćenja našeg grada u režiji gradonačelnika Bulja, o njima se najmanje priča.

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Igor Vidalina, predsjednik

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button