Politika

GO HDZ Sinj – “Odzvonilo Bulju i Šolti – Kamičak ostaje bez direktora”

Priopćenje GO HDZ Sinj prenosimo izvorno i u cijelosti: 

Prije više od mjesec dana ukazali smo na nezakonitosti u zapošljavanju novog direktora gradske tvrtke Kamičak d.o.o., Sinj ( https://www.ferata.hr/go-hdz-a-sinj-nova-afera-miro-bulj-napravio-kazneno-djelo/), nakon što su dva vijećnika MOST-a u koja sjede u nadzornom odboru Kamičak d.o.o. Sinj, smijenila direktoricu (tvrtka joj mora isplatiti menadžersku otpremninu) i bez javnog natječaja za direktora ove gradske tvrtke za parking, postavili trećeg vijećnika MOST-a, inače diplomiranog oceanografa, sve suprotno važećoj sistematizaciji.

Na naše upozorenje Gradonačelnik i novoizabrani direktor dali su jednostavni odgovor –  za nas sistematizacija ne postoji!

Nakon što smo dobili odgovor od najvećih lažnjaka Cetinske krajine, posegnuli smo za pravnim koracima i sve prijavili nadležnim inspekcijama. Nakon višetjedne provjere dobili smo odgovor –  onaj kojeg su se direktor Šolto i njegov mentor Bulj najviše bojali!

Državni inspektorat je utvrdio nezakonitosti i podnio OPTUŽNI PRIJEDLOG protiv odgovornih osoba i tvrtke. Za ovo nedjelo su propisane kazne i to za tvrtku u rasponu od  4.110  – 7.960 eura ( 31. – 60. tisuća kuna), a za odgovornu osobu od 530 – 790 eura (4 – 6 tisuća kuna).

Ovim činom smo dokazali dosad nezabilježeni klijentelizam Mira Bulja i opovrgnuli cijelu teoriju njegovog političkog djelovanja,  a kojem su građani   Sinja na prošlotjednim izborima za mjesne odbore okrenuli leđa i  pokazali što misle o takvom načinu vođenja našeg grada – kojeg svakim danom vodi u sve veću propast.

Stoga ga ovim putem pozivamo da trošak ove nezakonite rabote ne svali na leđa građana nego podmiri iz vlastitih sredstava, te za dobrobit našeg grada vrati u HRVI mirovinu i da ostavku na sve političke dužnosti.

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Kamičak d.o.o. Sinj_ Izvješće Državni inspektorat , Sektor inspekcije rada

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button