Politika

GO HDZ Sinj – Vlada RH osigurala dodatna sredstva za Aglomeraciju Sinj

Priopćenje GO HDZ Sinj prenosimo izvorno i u cijelosti:

Nakon što je Vlada RH Zaključkom od 17.03.2022.g. osigurala potreban novac, konkretno dodatnih 87 milijuna kuna za kanalizaciju Brnaze, nove dobre vijesti stižu iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Resorni ministar Šime Erlić danas je odobrio dodatnu alokaciju iz nacionalnih sredstava za projekt Aglomeracije Sinj u iznosu od 1.208.570,11 eura.

Nastavak je to kontinuirane potpore Vlade RH i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, ovom za Sinj krucijalnom projektu, na čemu još jednom zahvaljujemo predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću, kao i resornom ministru Šimi Erliću, kojem smo u nedavnom susretu međuostalim izložili i važnost ovog projekta.

U očekivanju početka radova u Brnazama, od gradonačelnika Bulja i Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine tražimo puno ozbiljniji  pristup realizaciji Projekta, a posebno u odnosima s izvođačima radova kako se ne bi ponovili već viđeni problemi u dosadašnjoj izvedbi projekata Aglomeracije u Sinju i Glavicama čije posljedice svakodnevno trpe građani i koji onemogućuju normalan pristup njihovim kućama, a najgore od svega, uz uništavanje automobila ozbiljno prijete i narušavaju zdravlje naših sugrađana.

Željno iščekujemo emitiranje uživo i prvu sličicu gradonačelnika Bulja s novih gradilišta koje mu u Sinju realizira Vlada RH. Naravno ni ovaj put ne očekujemo da će barem kurtoazno zahvaliti.

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Povezani članci

1 Komentar

Back to top button