Vijesti

Gotov Memorijal ‘Ive Lelas’ Vrlika 2021 – pobjednik je CB Crystal Dalmatino Drage iz Knina

Pred gotovo 1000 gledatelja završio je memorijalni turnir Ive Lelas Vrlika 2021. U 20:30 odmah nas je dočekala utakmica za 3. mjesto između MNK Biskupije i Geni Kameni gdje je na kraju 3. mjesto osvojila momčad Geni Kameni. Iza te utakmice igralo se finale na i nakon sjajne utakmice gdje su snage odmjerili CB Sea Wolf iz Splita i CB Crystal Dalmatino Drage iz Knina prvo mjesto pripalo je Kninjanima koji su svoju bogatu nagradu uzeli raspucavanjem na šesterce u regularnom djelu utakmice. Minutu prije kraja utakmice Splićani su vodili 3:2 da bi najbolji igrač turnira Luka Čelić zabio za 3:3 i odveo svoju momčad u raspucavanje šesteraca i na kraju uzeli prvo mjesto. Za najboljeg strijelaca turnira izabran je Toni Rendić koji dolazi iz drugoplasirane momčadi, iz koje dolazi i najbolji golman turnira Ivan Ninčević koji je svojim obrana ostavio jako kvalitetan dojam na gledatelje, a najbolji igrač turnira dolazi nam iz pobjedničke momčadi to je Luka Čelić.

Zahvaljujemo se svima sponzorima koji su nam pomogli ovo prvu godinu organizirati jedan od jačih turnira na prostorima ovod dijela Lijepe naše i vidimo se i dogodine u još boljem i ljepšem izdanju.

I na kraju zahvaljivamo se i sudcima Mario Soldić, Miro Čalo, Mario Jadrijević i Teo Pavić, a čast da sude završnicu turnira pripala je Mariu Soldiću i Mislavu Čali, veliko im hvala na tome …

Povezani članci

Back to top button