TemeVijesti

Gotovo je „tko je jamio – jamio je“ – od sutra počinje naplata parkinga kod pravoslavne crkve

Gradsko vijeće Grada Sinja na 23. sjednici održanoj dana 01. srpnja 2019. godine donijelo je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate. Predmetnom Odlukom parkiralište kod pravoslavne crkve uključeno je u sustav javnih parkirališta na području Grada Sinja na kojem  se naplaćuje parking u prvoj zoni, u kojoj je cijena parkirne karte za svaki započeti sat parkiranja određena u iznosu od 5,00 kuna. Odluka stupa na snagu sutra – srijeda 10. srpnja 2019. godine kada i počinje naplata parkinga.

Inače direktor poduzeća Kamičak d.o.o. koja je u 100% vlasništvu Grada Sinja je Petar Govorušić koji je stupio na dužnost direktora 1. listopada 2014.g. i kojeg je „praktički postavio“ na tu funkciju dr. Jadrijević, pa do sada nije poznato kojem krilu NL dr. Jadrijevića se priklonio sam Govorušić, „doktorovoj“ ili gradonačelnice Kristine Križanac.

Značajno je napomenuti da je NL. dr. Jadrijevića i ovdje izabrala skupljeg izvođača radova, pa treba pričekati koja struja u NL će drugu optužiti da je izabrala ovog skupljeg izvođača, tko je to naredio i zašto? Zašto se čekalo 18 mjeseci na otvaranje ovog parkinga?

Povezani članci

3 Komentara

 1. Lako je za nas građane šta smo jamili 100 kuna neplaćanja parkinga. Ko je jamio miljune na jašaoni i sportskoj dvorani i di su pare jadeijeviću u tvom restoranu u rogoznici ili u kristininom restoranu na radošiću. Jadni narode.

  10
  1
 2. Jedina gospodarska grana u Sinju- naplata parkinga.
  A di je šta će se još 2-3 ljudi uhljebit na račun pakringa kod pravoslavne crkve.

  5
  1
 3. Samo mi nije jasna logika naplate. Ok, 1 sat parkinga je 5 kuna. Kad placate mobitelom onda je 5 kn plus 0,65 kn za uslugu tele operateru. Pritom ne uzimate karticu, jeftinije je za Kamicak d.o.o. jer se manje printa i manje papira trosi. Fer i korektno bi bilo da se za placanje SMS-om uvede popust u visini naknade tele operateru ili 15%.

Back to top button