Vijesti

Gotovo je „tko je parkirao – parkirao je“

Osnovna škola Marka Marulića dobila je sredstva za elektrifikaciju ulazne kapije, te su počeli radovi za realizaciju ovog projekta. Više od desetljeća su u dvorištu Škole vršili parkiranje svi oni koji nisu imali pravo na to i time su stvarali nepotrebnu gužvu i zauzimali dvorište škole. Ujedno je stvarana ugroza sigurnosti učenika, posebno najmlađih, gdje je bilo i situacija da su automobili imali kontakte s učenicima prvenstveno vožnjom unatrag. Škola je imala znak zabrane parkiranja, ali za to mnogi nisu marili. Ovim projektom će se trajno riješiti problem nedozvoljenog parkiranja.

Alternativa svima koji žele parkirati u ovom dijelu grada bez sankcija, su parking prostori kod pravoslavne crkve, sinjskog Gradskog bazena i Hotel Alkar.

Ujedno je u ulici Vladimira Nazora i Ante Konstatina Matasa uvedena zabrana parkiranja i zadržavanja, te su već mnogi građani dobili “čestitke” u obliku prekršajnih prijava i odvoza automobila s “paukom”. No još uvijek ima onih koji nisu čuli za zabranu parkiranja ili bolje, nisu vidjeli znakove zabrane koji su postavljeni. Zato još jednom preporuka da ne parkiraju na zabranjenim mjestima, kako zbog autobusa i učenika, tako i zbog svog “takuina” koji će biti tanji zbog ispisanih kazni.

 

Zabrana parkiranja u ulici Vladimira Nazora – počinje naplata kazni i dizanje „paukom“

Povezani članci

3 Komentara

 1. I diću ja sad parkirat krvavu ti nedilju kad iđem u bobe na kavu, ajde di.

  9
  2
 2. Hehehe Luka nema više džabe imaš hotel platiš kavu i imaš parking imaš oko zgrada kod škole i lipo ti piše bazen je još freee

  9
  1
 3. Najbolje da uletiš u Bobe sa autom i lipo sidiš u njemu, naručiš kavu i guštaš! A šta bi se ti za…ava s parkiranjem!

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button