Vijesti

Grad Sinj „deponira smeće kod zgrade općine“

Čitatelj Sinjske rere nam je poslao fotografije deponiranja smeća i građevinskog otpada uz zgradu općine Grada Sinja. S druge strane zida debelog cca 50 cm se nalazi prostorija gradske vijećnice u kojoj se i danas održava nastavak prekinute sjednica, a na katu ovog dijela zgrade je „elitni“ dio gradske administracije. Ovo sve iz razloga što su ove fotografije iz dva vremenska odmaka, tako da se pokaže kontinuitet ovakvom načinu zbrinjavanju otpada.

Gradska uprava i njene službe su bile upozorene na ovakvo stanje i traženo je od njih da reagiraju i riješe nelegalno deponiranje građevinskog otpada, ali je očito da to do danas nije dalo rezultata.

Ovim putem čitatelj apelira na gradske službe da riješe ovaj problem kako zbog, na fotografiji vidljivih razloga, tako i jer se radi o zgradi općine koja bi trebala biti primjer svima ostalima da se otpad ne deponira na ovakav način.

Sigurni smo da bi djelatnici Čistoće da ih se pozvalo za postavljanje posebnog kontejnera za građevinski otpad pozitivno reagirali.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Okolna sinjska naselja kao da pripadaju općini Gornji Vakuf, gradski ‘oci’ tu ne zalaze.

Back to top button