TemeVijesti

Grad Sinj financira kupovinu radnih bilježnica od I.-VIII razreda

Grad Sinj financirat će kupovinu obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2020./2021. za sve učenike osnovnih škola od I.–VIII. razreda, koji zajedno s roditeljem/skrbnikom, imaju prebivalište na području Grada Sinja.

Zahtjevi s pripadajućom dokumentacijom podnose se u sjedištu osnovne škole koju učenik pohađa, počevši od 17. kolovoza 2020. godine, a zahtjevi se mogu podnijeti najkasnije do 04. rujna 2020. godine.

Prilikom podnošenja zahtjeva roditeljima/skrbnicima učenika koji ostvaruju pravo na financiranje dodijelit će se vaučeri u određenoj novčanoj protuvrijednosti posebno za svaki razred osnovne škole, a vaučeri će se moći iskoristiti prilikom kupovine obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2020./2021. u knjižarama – trgovačkim društvima i obrtima koji se bave prodajom obveznih radnih bilježnica s kojima Grad Sinj zaključi sporazum temeljem Javnog poziva, a koji će biti naznačeni na samom Vaučeru.

Podsjećamo, za sve učenike osnovnih škola obvezne udžbenike osigurat će Vlada RH, dok će Grad Sinj putem vaučera financirati nabavu obveznih radnih bilježnica.

Odluka-o-financiranju-radnih-bilježnica_2020 (1)

Povezani članci

Back to top button