TemeVijesti

Grad Sinj izabrao Magnetron u iznosu od 86.250,00 kuna za usluge „Projektiranje rasvjete glavnog nogometnog terena NK Junak“

Naručitelj Grad Sinj u postupku jednostavne nabave usluge „Projektiranje rasvjete glavnog nogometnog terena NK Junak“, objavljuje Obavijest o odabiru najpovoljnije ponude. Obavijest se može preuzeti ispod ove objave.

Povezani članci

7 Komentara

 1. Koliko je poznato, gradski stadion je u vlasništvu grada Sinja 1/1 a Junak je njegov korisnik. Ako je tako, grad je naručitelj i investitor za svoju imovinu. Naslov i tekst impliciraju da je to Junakovo vlasništvo a ako jest, zašto grad naručuje i uz to i investira u imovinu koja nije gradska?

  4
  2
 2. Ej ti sa brojevima 456…., još jedan detalj, Jukaova dica pa i seniori svakodnevno koriste resurse NK Glavica, terene, struju, vodu…… a od grada do NK Glavicama stiže samo crkavica.

 3. Glavno igralište (stadion), dva pomoćna terena sa umitnom travom, tekstilčevo igralište te dva igrališta u glavicama = 6 terena pod Junakom. Bilo bi komično da nije tragično.

 4. Nije mi jasno zašto se uvik nađe netko tko opstruira dobre ideje bez obzira tko je korisnik istih.Zašto se dijelimo na ove i one,svi zajedno smo građani Sinja.Zato i jesmo di jesmo,najgori smo ljudi u ciloj dalmaciji…

  2
  1
 5. Lučane, problem je u tebi i takvima jer ti je ok da miljone sinj baca na u umitnu travu i rasvjetu Junaka (liga prvaka se igra po noći) dok u tvojim lučanima nema ni rasvjete ni nogostupa. Ma bravo, ljubi te deda. A tek Obrovac, Bajagić, Gljev itd…, zadnje ulaganje iz Austro-Ugarske.

  1
  1
 6. Maligun evo kratki odgovor.Bolje pare potrošit u nešto nego ni u šta,ka prošlogodišnji proračun u kojem je ostalo nekoliko nepotrošenih miliona kn. Može li se napraviti kakav večernji koncert na tom stadionu,utakmice mlade nogometne reprezentacije itd…te sve popratno uz to šta takve manifestacije donose u grad,gledaj malo širu sliku upotrebe gradskog stadiona,ne samo da Junak igra na njemu.
  Ps Lucane imaju javnu rasvjetu ako nisi informiran.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button