TemeVijesti

Grad Sinj novčano pomogao udruge, ustanove…

Z A K L J U Č A K o donaciji sredstava u iznosu od 1.500,00 eura Udruzi Studenti Cetinske krajine, kao financijska pomoć za redovan rad udruge.

Z A K L J U Č A K o donaciji sredstava u iznosu od 1.000,00 eura ski klubu „Sinj”, kao financijska pomoć za organizaciju ski Alke na Kupresu.

Z A K L J U Č A K o donaciji sredstava u iznosu od 1.500,00 eura Osnovnoj školi Ivana Mažuranića, kao financijska potpora za opremanje škole školskim ormarićima.

Z A K L J U Č A K o donaciji sredstava u iznosu od 2.500,00 eura Udruzi „Bajagićke mačkare” kao financijska potpora za troškove odlaska u Đakovo za sudjelovanja na pokladnoj manifestaciji „30. Đakovački bušari”.

Z A K L J U Č A K o donaciji sredstava u iznosu od 1.000,00 eura Udruzi hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata- Ogranak Sinj, kao financijska pomoć za redovan rad udruge.

Z A K L J U Č A K o donaciji sredstava Župi svetog Nikole biskupa u Bajagiću kao financijska pomoć za opremanje crkve novim klupama. Odobrava se isplata novčanih sredstva u iznosu od 5.000,00 eura Župi svetog Nikole biskupa u Bajagiću kao financijska pomoć za opremanje crkvenih prostorija novim drvenim klupama.

ZA K L J U Č A K o odobravanju sredstava u iznosu od 2.000,00 eura Udruzi za mali nogomet Sinj, OIB:85471751345, kao novčana pomoć za pokrivanje troškova 40. Božićnonovogodišnjeg malonogometnog turnira Sinj 2023./2024. godinu.

Z A K L J U Č A K o donaciji sredstava u iznosu od 800,00 eura Župi Gospe Sinjske, kao novčana pomoć za majku s djetetom izbjeglu iz Ukrajine zbog rata.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button