Vijesti

Grad Sinj podupire razvoj destinacijskog turizma

Wedding Day – Sajam vjenčanja održao se od 25.-27. siječnja u Spaladium Areni, Split.

Tisuće posjetitelja, budućih mladenaca, odlični zabavni program i veliki broj izlagača obilježili su ovogodišnji sajam. S ciljem da i svoj grad promovira kao romantičnu destinaciju idealnu za ceremonije vjenčanja, Grad Sinj po prvi puta je jedan od pokrovitelja Sajma Vjenčanja, jer smo prepoznali sav potencijal razvoja ovog oblika turizma i poduzetništva Grada te smo malim poduzećima i obrtima, kao i početnicima omogućili prezentaciju svoga rada, djelovanja i djelatnosti van Sinja.

Obilježje ovog sajma jest razvoj Wedding Destination – oblika turizma koji polako ulazi i poprima sve veći obujam na ovom području. Kao nova destinacijska i turistička grana primarna uloga Wedding Destinationa u gradu Sinju je ta da se treba nametnuti kao ponosna destinacija koja mnogim mladencima omogućuje organizaciju njihovog velikog dana.

Cilj razvoja Wedding Destination turizma je ideja da se grad Sinj kroz promociju novih i malih obrta i poduzeća te njihovu konkurentnost u odnosu na ostale gradove u Dalmaciji pretvori u elegantnu turističku destinaciju i savršenu kulisu za brojna romantična vjenčanja.

Prekrasan park i šetališta, prirodna ljepota Cetinske Krajine, luksuzan hotel, vrhunski restorani, ulica vjenčanica, mnogobrojne sale za vjenčanja, kozmetički saloni, cvjećarnice, zlatarne i catering, te romantične vizure grada dovoljan poziv da svojim sudbonosnim „da“ učinite Sinj jednim od najromantičnijih gradova u Hrvatskoj.

„Say yes in the city of Sinj!“ Izgovorite da u gradu Sinju!“

Povezani članci

Back to top button