Vijesti

Grad Sinj poništio natječaj za zapošljavanje, nije mogao proći „odabrani kandidat“

Dana 08. siječnja 2019. godine, Grad Sinj je donio Odluku kojom se poništava natječaj za prijam u službu u Grad Sinj, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom, Odsjek za komunalne poslove, na radno mjesto: Voditelj Odsjeka za komunalne poslove (1 izvršitelj, m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca, objavljen u „Narodnim novinama“ broj 111/2018, dana 12. prosinca 2018. godine.

Grad Sinj je jedan od gradova u Dalmaciji u kojem, prije nego što se raspiše natječaj za neko radno mjesto, Pijaca već “bruji” tko je dobio posao. Više-manje za pojedino mjesto u gradskim ustanovama i poduzećima, prije nego što se raspiše natječaj, zna se tko će doći. Je li to nepotizam i uhljebljivanje, procijenite sami?!

E sada se Pijaca prevarila, natječaj je poništen i naravno nitko nije primljen. Je li razlog što je jedan kandidat ostao sam za ovo radno mjesto? Bio je ostao samo intervju da povjerenstvo „skuži“ da je ovo najbolji kandidat.

Jedan je V.M. iz Sinja rođen 1955.g. a drugi J.P. iz Sinja rođen 1977.g. E sada Pijaca pogađa da je jedan kandidat navodno bivši predsjednik sinjske stranke koja je bila na vlasti, a drugi kandidat odnosno kandidatkinja navodno sa liste dr.Jadrijevića na zadnjim lokalnim izborima. Kandidatkinja J.P iz Sinja rođena 1977.g. je ostvarila mizernih 7,5 od 20 bodova i nije prošla u završni krug na navedeni intervju.

Sada je natječaj poništen i vjerojatno će biti ponovljen pa će i ostali građani imati ponovno pravo pokušaja zaposljenja u najpoželjnijeg poslodavca u gradu Sinju, gradsku upravu.

Rezultati testiranja

Povezani članci

2 Komentara

  1. Dobro Pijaca govori
    Doktor je pokuša zaposlit svog kandidata sa liste Jelenu Poljak
    Nakon katastrofalnog rezultata na testu Poljakove poništili su natječaj da ne bude izabran drugi bolji kandidat

    16
  2. E moja mladosti….Papire u ruke i put pod noge…Nećete se u Sinju kruva najist dok su na vlasti “Oni koji vole Sinj”….

    16
Back to top button