Vijesti

Grad Sinj – potpisan ugovor s investitorom na Kukuzovcu

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj zaključio je dana 25. travnja 2023. godine kupoprodajni ugovor sa PROGRESSIVE MODE j. d.o.o. iz Glavica za kupnju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Gospodarskoj zoni Kukuzovac, označenoga kao čest.zem. 177/306 K.O. Turjaci, površine 5.427 m2.

Na građevinskoj parceli, za koju je ishodio građevinsku dozvolu, investitor namjerava izgraditi objekt proizvodne namjene – stolarska radionica, te u istom na neodređeno vrijeme zaposliti 2 radnika.

Tvrtka PRROGRESSIVE MODE ima 7 zaposlenih na neodređeno vrijeme, a obilježje djelatnosti poslovanja je projektiranje, izrada i montaža namještaja po mjeri i željama kupaca, te za poslovne partnere iz raznih branši poslovanja (ugostiteljstvo, hoteli, privatni stambeni objekti, saloni namještaja, prodajni, poslovni i uredski prostori i dr.)

Na predmetnom zemljištu planiraju izgraditi objekt proizvodnog sadržaja od cca 1.000 m2, sa pomoćnim prostorijama i prodajno-izložbenim salonom, a vrijednost investicije je preko 650.000,00 €.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button