Vijesti

Grad Sinj raspisuje javni natječaj za zakup svih površina za postavljanje kioska – fast food, cvjećarnice, novinske kioske, frizerske salone, postolare….

Grad Sinj je raspisao javni natječaj za zakup svih površina  za postavljanje kioska – fast food, cvjećarnice, novinske kioske, frizerske salone, postolare tako da imamo natječaj za preko 20 javnih površina. Bitno je napomenuti da je Grad Sinj vanknjižni vlasnik navedenih nekretnina a za neke se vodi i sudski spor.

Hrvatski branitelji imaju prednost za zakup po Zakonu.

U dolje navedenoj Odluci se nalaze svi javno ponuđeni prostori sa imenima dosadašnjih zakupoprimaca.

Obavijest glasi:

Dana 10. siječnja 2018. godine Grad Sinj raspisao je javni natječaj za davanje u zakup javnih površina za postavljanje kioska i to lokacija predviđenih Planom rasporeda montažnih objekata na području Grada Sinja ( „Službeni glasnik Grada Sinja“ br: 9/02 , 2/09 , 3/11, 9/11 i 1/13). Cijela Odluka o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup javnih površina za postavljanje kioska nalazi se u prilogu. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 021/708-624, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja od 12 do 15 sati svakog radnog dana.

 

ODLUKA:Odluka-o-raspisivanju-javnog-natječaja-za-davanje-u-zakup-javnih-površina-za-postavljanje-kioska

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button