Vijesti

Grad Sinj zapošljava referenta-komunalno-prometnog redara i višeg stručnog suradnika za zaštitu okoliša, gospodarenje otpadom i komunalnu infrastrukturu na neodređeno vrijeme – pogledajte uvjete natječaja

V.d. Pročelnica Upravnog odjela za komunalni sustav Grada Sinja , na temelju odredaba članka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, br. 86/08, 61/11, 4/18, 112/19 – u nastavku teksta: ZSN), raspisuje Javni natječaj za prijam u službu u Grad Sinj, Upravni odjel za komunalni sustav, na radno mjesto: Viši stručni suradnik za zaštitu okoliša, gospodarenje otpadom i komunalnu infrastrukturu (1 izvršitelj, m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Natječaj

Opis radnog mjesta, podacima o plaći i izvorima za testiranje

 

V.d. Pročelnica Upravnog odjela za komunalni sustav Grada Sinja, na temelju odredaba članka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, br. 86/08, 61/11, 4/18, 112/19 – u nastavku teksta: ZSN), raspisuje Javni natječaj za prijam u službu u Grad Sinj, Upravni odjel za komunalni sustav, na radno mjesto: Referent-komunalno-prometni redar (1 izvršitelj, m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Natječaj

Opis radnog mjesta, podacima o plaći i izvorima za testiranje

Povezani članci

Back to top button