Vijesti

Grad Sinj zapošljava – traži se tajnik Gradonačelnice, mogu proći i novinari, ekonomisti, politolizi, vjeroučitelji……

Da je ovaj Grad jedinstven u Hrvatskoj po mnogo čemu, svima koji živimo u njemu je jasno svaki dan, ali tražiti tajnika Gradonačelnice koji nije isključivo pravne struke, e tu smo nadmašili samog sebe.

U uvjetima struke po ovom natječaju se traže novinari, ekonomisti, politolozi, kroatisti, humanističke struke i srećom se navelo i pravnike. Navesti ćemo glavni opis radnog mjesta budućeg tajnika.

Izrađuje nacrte općih i pojedinačnih akata gradonačelnika, te obavlja uredske poslove kao što su poslovi prijepisa, zaprimanja i otpreme gradonačelnikove pošte.

Samo pod humanističkim strukama spadaju: jezici, književnost, povijest, antropologija, arheologija i filozofija, religijske znanosti.

Zamislite vjeroučiteljicu ili „filozofa“ koji ima hrabrosti napisati novi statut grada, koji je čisto opći pravni akt i da je usklađen sa zakonima i Ustavom. Ili možemo okrenuti priču, nađite jedan grad ili općinu u RH koji je u knjigovodstvenim poslovima zaposlio pravnika ili antropologa. Ni jedan se još nije usudio napraviti takvo nešto.

Dolje ispod samog teksta natječaja i uvjeta koje možete preuzeti da bi se javili na ovaj natječaj, vam dostavljamo i link objave natječaja Grada Belišća od lipnja 2019.g. koji za, u ovom slučaju tajnika Grada, traži „što je čudno“ isključivo pravni smjer i to s čak deset godina radnog iskustva na pravnim poslovima. Za napomenu Grad Sinj u ovom natječaju traži samo jednu godinu radnog iskustva, ne naravno isključivo na pravnim poslovima.

 

U Narodnim novinama br. 67/2019, dana 12. srpnja 2019. godine objavljen je Natječaj za prijam u službu u Grad Sinj, Ured Grada, na radno mjesto: Viši stručni suradnik – tajnik gradonačelnika (1 izvršitelj, m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca. Prijave se podnose u roku od osam (8) dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama. Posljednji dan za predaju prijava na natječaj pošti (preporučenom poštanskom pošiljkom) ili izravno u pisarnicu Grada je ponedjeljak 22. srpnja 2019. godine.

Natječaj

Obavijest s opisom poslova, podacima o plaći, izvorima za testiranje i dr. 

JAVNI NATJEČAJ ZA PRIJAM SLUŽBENIKA U SLUŽBU NA RADNO MJESTO TAJNIK GRADA

Povezani članci

Komentara

  1. Pa dr. Jadrijeviću niste pri sebi pa šta radite, doktori liječite, pravnici branite, fratri molite. Sva sveta vodica ovog svjeta nam ne može pomoći.

    6
    1
  2. Tuko, umisto da raspišeš natječaj za 2-3 komunalna redara ti iđeš za tajnicu a ima ih u pisarnici barem 3 šta ne rade ništa.

  3. Čemu novo uhljebljivanje kad gradonačelnica već ima tajnicu koja radi i nije pošla u mirovinu???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close