Ostalo

Građani uputili zahtjev za privremenom izmjenom regulacije gradskog prometa zbog Aglomeracije

Na mail Sinjske rere nam je stigao dopis za problematiku u reguliranju prometa zbog Aglomeracije koji je upućen i Gradu Sinju odnosno Gradonačelniku na rješavanje kojeg prenosimo u cijelosti:

 

Predmet : Zahtjev za privremenom izmjenom regulacije gradskog prometa !

Poštovana gospodo obavještavam vas u ime građana ulica Boričevac, Fra. Ivana Markovića, Mirka Božića i Palacine, o problemu u prometu nastalih uslijed radova na kanalizacijskom sustavu u ulici A.K. Miošića kao i skorog produžetka radova prema Boričevcu.

Uvažavajući navedene radove kao neophodne i u interesu građana kao i dinamiku istih, razumijemo da se događaju i određeni previdi u regulaciji prometa na dijelovima grada, a u ovom slučaju na navedenim ulicama i pristupu građana automobilima do svojih kuća (poseban bi problem nastao u slučaju hitnih intervencija).

Osnovni problem je u ovom slučaju je jednosmjerni pravac u ulici Fra. Ivana Markovića, po kojoj automobili ovih ulica mogu izaći ali zbog njene jednosmjernosti ne mogu se vratiti natrag kući.

Cijeli problem se rješava na način da se navedena ulica privremeno pretvori u dvosmjernu, do završetka radova, na način da se privremeno skinu prometni znakovi na dnu i na vrhu ulice Fra. Ivana Markovića !

U očekivanju brzog rješenja, prema navedenom rješenju koji ne narušava promet u gradu a posebno imajući u vidu da je navedena ulica donedavno i bila dvosmjerna, unaprijed se zahvaljujemo !

Uz lijep pozdrav !

Velibor Milošević-Sinj

 

Za;

GRAD SINJ

N/r Gradonačelnik  gosp.Miro Bulj

Upravni odjel za Komunalni sustav

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button