Vijesti

Građanska inicijativa Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Sinju, po prvi puta nastoji senzibilizirati širu javnost i osvijestiti znanstvenu činjenicu da život počinje začećem, pod geslom: „Glas rođenih za život nerođenih!“

Građanska inicijativa Hod za život, obitelj i Hrvatsku u središtu Cetinske krajine, u Sinju, po prvi puta nastoji senzibilizirati širu javnost i osvijestiti znanstvenu činjenicu da život počinje začećem, da je svaki ljudski život dragocjen i da se za njega vrijedi zauzimati. Svojim srcem želimo zaštiti to novo malo srce s otkucajima, zdravo i bolesno, ali i ono starije, bez snage i mogućnosti da iskaže svoju volju u tom stanju.

Tim povodom u promociju Hoda za život u gradu Sinju uključili su se brojni volonteri: studenti, glazbenici, slikari, informatičari, umirovljenici, pripremajući balone, majice i razne druge promotivne materijale, darujući svoje vrijeme, vještine i talente.

Ovakvim poticajnim susretima i inicijativom, organizatori su željeli dati podršku svakoj majci, svakoj trudnici da odabere život za svoje dijete, unatoč pritisku okoline, poslodavca ili izostanka podrške obitelji, jer pobačaj nikad nije rješenje!

Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Sinju održat će se 8. lipnja 2024. godine.

Okupljanje započinje na Trgu kralja Tomislava, u 9:30.

Zaštitimo život!

Povezani članci

1 Komentar

  1. “Zanimljivo, svi ovi koji su za pobačaj još uvijek su živi” – Ronald Reagan, predjednik SAD prilikom prosvjeda kojim se tražila legalizacija pobačaja. Ovom rečenicom ogolio je do kosti dvoličnost svih onih koji zagovaraju nekažnjivo ubojstvo nerođenog života, jer u krajnjem, ako ih majka nije pobacila uvijek su se mogli sami ubiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button