Politika

Gradonačelnica imenovala Nikolu Saratliju u Nadzorni odbor Kamičak d.o.o.

Grad Sinj, kojeg zastupa gradonačelnica Kristina Križanac, kao osnivač društva s ograničenom odgovornošću, Kamičak d.o.o. za upravljanje parkiralištima, Sinj, je donijela Odluku o izboru člana Nadzornog odbora trgovačkog društva Kamičak d.o.o.

U Nadzorni odbor Kamička d.o.o. izabire se Nikola Saratlija  iz Glavica.

Drugi član Nadzornog odbora je Mile Alat koji predstavlja djelatnike Kamička i koji je na nedavnim izborima unutar firme za predstavnike djelatnika pobijedio protukandidata Stipu Blajića.

Nepoznato je zašto Gradonačelnica nije izabrala i drugog člana Nadzornog odbora, na što ima Grad Sinj pravo i da odbor djeluje u interesu firme u punom sastavu od tri člana.

Inače je Kamičak d.o.o. do ovog izbora bio godinu dana bez nadzornog odbora, jer Grad odnosno gradonačelnica Kristina Križanac nisu našli za shodno ispoštivati zakone i imenovati kao osnivač svoje članove Nadzornog odbora.

Ujedno je Petar Govorušić dobio od gradonačelnice novi četverogodišnji mandat kao direktor firme.

Kamičak d.o.o. je inače firma koja je bila zamišljena kao „firma perjanica“ u vlasništvu Grada Sinja, no činjenica je da bez stotina tisuća kuna dotacija iz Gradskog proračuna ne može pozitivno poslovati.

Nedavno smo imali i slučaj postavljenog pitanja vijećnika Tihomira Radovića o neplaćanju napravljenog parkinga kod pravoslavne crkve koji od nove godine do dan danas nije stavljen u funkciju i firma nema prihoda po toj osnovi, a Grad Sinje je utrošio stotine tisuća kuna u njegovu izgradnju i čak izabrao ponuditelja koji je ponudio cca 100 tisuća kuna više od drugog ponuditelja.

Bolja vremena za ovu firmu nisu na vidiku.

Povezani članci

4 Komentara

 1. A Nikola je si se i ti proda brzo za 400 kuna misečno a obiša si sve opcije. Biće ti Maći sredio transfer sa kikom.

  14
  1
 2. Pa šta ne imenuje Damu Križanca ponovno za drugog člana pa nek ide kvrag. sve. A Govorušić bere i drugu plaću u sinjskom sportu, neka naših.

  8
  46
 3. Aj ostavi se Nikole ako će štogod dobro učinit za firmu neka učini. Evo neka se riješi uhljeba i malo parkiranje poboljša po gradu šta triba više očekivat.

  9
  3
 4. Jel taj saratlija neki prometni inzinjer ili profesor na prometnom fakultetu?

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button