Vijesti

Gradonačelnica Kristina Križanac na sajmu turističke industrije ITB u Berlinu

Danas su na međunarodnom sajmu turizma u Berlinu, župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban i gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac pozvali sve ljude dobre volje da posjete našu Županiju i svakako Cetinski kraj, te nazdravili “Alkarskim koktelom” dobrodošlice.

Hrvatska turistička zajednica i ove godine predstavlja hrvatsku turističku ponudu na vodećem svjetskom turističkom sajmu ITB, koji se održava u Berlinu od 6. do 10. ožujka. Na sajmu sudjeluju i ministar turizma Gari Cappelli te direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. Splitsko-dalmatinska županija ove se godine po prvi put predstavlja na samostalnom štandu u sklopu kojega će se brojnim posjetiteljima predstaviti degustacijom autohtonih sireva, pršuta i vina. Sajam ITB je vodeći svjetski sajam turističke industrije koji se ove godine održava u 53. izdanju. Na sajmu se predstavlja više od 180 zemalja svijeta, a naglasak je na predstavljanju najnovijih rezultata te prognoza za turizam kao jedne od najvažnijih gospodarskih grana. Tijekom održavanja Sajam posjeti više od 150 000 posjetitelja.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Gradonačelnica lipo u Berlinu posjećuje svoje iz posušja i priprema svoj restoran Luka na Radošiću za nadolazeće goste na račun sinjske sirotinje. A nije sinjani palila krnju sinjskoga ta nije luda sa vama jaja dilit.

    5
    1
Back to top button