Politika

Gradonačelnica Križanac pozvala birače da iziđu na glasovanje na izbore za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Sinja

Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Gradsko vijeće Grada Sinja na svojoj 21. sjednici održanoj dana 28. ožujka 2019. godine donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Sinja. Za dan provedbe izbora određena je nedjelja, 2. lipnja 2019. godine.

Ovom prigodom ukazujem na važnost funkcioniranja mjesnih odbora u sustavu lokalne vlasti jer se tako ostvaruju prava građana na neposredno sudjelovanje u odlučivanju o lokalnim poslovima od svakodnevnog utjecaja na život i rad, te su izbori itekako važni za stanovnike mjesnih odbora, za komunalno uređenje i infrastrukturu, kao i općenito poboljšanje života u svim dijelovima grada i gradskih naselja.

Stoga pozivam cijenjene sugrađanke i sugrađane da se u što većem broju u nedjelju 02. lipnja 2019. godine odazovu izborima za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Sinja, ispune svoju građansku dužnost i pristupe glasovanju, te sami donesu odluku tko će zastupati njihove interese.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Tako su glavičani na lokalnim izborima glasali za doktora, kao iz njihovog je mista, njihov čo’uk, bit će dobro za selo. Kad ono nastala samo jedna velika rupetina – kakva za doktorovu sadru i to ti je to šta je ‘napravljeno za selu’.

Back to top button