Vijesti

Gradonačelnica na 23. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu: Investicijama i inovacijama za konkurentnu Hrvatsku

Dana 26. travnja 2019. godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac sudjelovala je na panelu: „Pitaj Vladu RH“, koji se održava u sklopu 23. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu u Vodicama. Na panelu su resorni ministri podijelili iskustva iz prakse i svakodnevnog djelovanja. Ova manifestacija je izvrsna prigoda za razmjenu dobrih praksi, raspravu o aktualnim gospodarskim izazovima, ali i za isticanje prilika i mogućnosti unaprjeđenja konkurentnosti Hrvatske kroz jačanje investicija i poticanje inovacija.

Ovogodišnje savjetovanje usmjereno je na poticanje privlačenja investicija privatnog sektora, stvaranje poticajnog okruženja za poduzetničke aktivnosti te pozicioniranje Hrvatske kao konkurentne, poduzetne i inovativne zemlje. Cilj je poticati proizvodne investicije, razvoj industrija, izvozno orijentiranog gospodarstva i kreativnih i tehnoloških inovacija te predstavljanje mjera i aktivnosti kojima ćemo zadržati mlade ljude u Hrvatskoj te ih potaknuti da krenu u svijet poduzetništva.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button