Vijesti

Gradonačelnica Sinja primila i nagradila najbolje sinjske učenike

Gradonačelnica Kristina Križanac i suradnik Željko Sesardić dana 10. srpnja 2019. godine u gradskoj vijećnici primili su učenike sinjskih osnovnih i srednjih škola i njihove mentore, koji su postigli zapažene rezultate na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima u 2018./2019. školskoj godini.

Gradonačelnica je čestitala učenicima i njihovim mentorima na uspjehu, zahvalila im na trudu i što su svojim uspjehom promicali dobro ime grada Sinja, te im uručila prigodne poklon bonove. Ovim putem je nagrađeno dvanaest učenika sinjskih osnovnih škola i troje učenika srednjih škola, te njihovih mentora. U ime svih nagrađenih učenika i mentora, na podršci se gradonačelnici zahvalio profesor Stjepan Marković, koji joj je zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. Ovogodišnji nagrađeni učenici osnovnih škola su: Lucija Gusić, učenica Osnovne škole fra Pavla Vučkovića u Sinju za osvojeno drugo mjesto na državnom natjecanju iz fizike i za osvojeno treće mjesto na državnom natjecanju i prvo mjesto na županijskom natjecanju mladih tehničara, mentor Katja Gusić, prof., Matej Cvitković, učenik Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju iz matematike, mentor Pero Mihaljević, prof., Lana Filipović – Grčić i Barbara Poljak, učenice Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju za osvojeno treće mjesto na državnom natjecanju iz fizike,mentor Andrea Norac, prof., Leo Pekić, Bruno Pekić, Ante Jadrijević Cvrlje i Ivan Domjanović učenici Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju u gimnastici, mentor Ivan Vučković, prof., Antea Kanaet, učenica Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju za plasman na državnu razinu smotre LIDRANO, mentor Vesna Samardžić, prof., Marta Kuštre, Zrinka Vrgoč i Laura Radanović učenice Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju za osvojeno prvo mjesto na županijskoj razini kviza „Čitanjem do zvijezda“, mentori Ivona Tabak prof., Suzana Čajić, prof. i Vesna Samardžić, prof..

Nagrađeni učenici srednjih škola su: Branimir Župić, učenik SGŠ Josipa Hatzea u Splitu za osvojeno treće mjesto na državnom natjecanju i prvo mjesto na regionalnom natjecanju u disciplini glasovir, mentor Kosovka Čudina, Jelena Buljan i Anamarija Gojun, učenice SSŠ bana Josipa Jelačića u Sinju za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti, mentor Stjepan Marković, prof..

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button