Politika

Gradonačelnica smjenila dogradonačelnika Zlatka Ugrina iz Koordinacijskog odbora Akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“

Gradonačelnica Kristina Križanac je potpisala Rješenje o izmjeni Rješenja o imenovanju članova Koordinacijskog odbora Akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ za Grad Sinj. U točki I. Rješenja o imenovanju članova Koordinacijskog odbora Akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ za Grad Sinj se mijenja podtočka 1., koja glasi: „Zlatko Ugrin, zamjenik gradonačelnika – za predsjednika,“ na način da se postavlja novi predsjednik i glasi: „Goran Ugrin, savjetnik gradonačelnice Grada Sinja za djelokrug kulture – za predsjednika,“.

Inače ovaj projekt je pokrenut od trenutne gradske vlasti i njegov dosadašnji predsjednik „dogradonačelnik“ Zlatko Ugrin je malo ili ništa napravio u svom mandatu kao predsjednik Koordinacijskog odbora i Grad Sinj još nije ispunio uvjete koji su postavljeni, mada je puno gradova krenulo vremenski iza Grada Sinja u ovaj projekt, već su postigli članstvo u sustavu „Gradovi– prijatelji djece“. Sinj će još morati čekati kao i u svemu ostalome.

Vijećnik HDZ-a Marko Križanac je dva puta u ovom sastavu Gradskog vijeća postavljao pitanje što je s ovim projektom i pozvao na odgovornost za ovaj projekt.

Vidljivo je da ni u jednom segmentu Grad Sinj ne funkcionira prema vanjskim institucijama, pa čak ne može postići ni deklaratorni naziv „prijatelj djece“.

Povezani članci

5 Komentara

  1. Stavit šator iznad gradske uprave jer imamo cirkus u gradu. Daju se ostavke i smjenjuje se svakodnevno, samo tamo di se tribali svi skupa smjenit i dat ostavke to ne daju! Je li oni misle da su ljudi toliko glupi?!

    10
  2. pa da ponovim.. Puće svoju plaću daje u humanitarne svrhe

    3
    3
  3. Pijaca man lipo bi bilo znati kome Puće svoju plaću daje, u koje humanitarne svrhe. Ipak je to novac građana Sinja. Ili da čekamo izvješća humanitarnih udruga?

Back to top button