Vijesti

Gradonačelnica uputila čestitku mons. Anti Joziću u prigodi ređenja za nadbiskupa Cisse

Danas, 16. rujna 2020. godine mons. Ante Jozić, apostolski nuncij u Bjelorusiji, zaređen je za naslovnog nadbiskupa Cisse u novoj župnoj crkvi Svete obitelji Gospina prasvetišta u Solinu. Zaredio ga je državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin, a suzareditelji su bili splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić i nadbiskup koadjutor Dražen Kutleša.
Gradonačelnica Kristina Križanac uputila je čestitku nadbiskupu Anti Joziću u ime svih građana Grada Sinja i u svoje osobno ime s željom da ga u njegovom budućem poslanju uvijek prati obilje božjeg blagoslova po zagovoru naše nebeske zaštitnice Čudotvorne Gospe Sinjske.

Povezani članci

3 Komentara

  1. Gradonačelnica je rođena u Rakirnom kod Posušja i tu je činjenici sakrila u biografiji sa gradskog portala. Pitam se zašto ona to krije. Došla se na vlast zahvaljujući dr Jadrijeviću., pa ga se odrekla i priklonila se hadezetu. Ali u 5.misecu su izbori i bit će netko ko je u Sinju i rođen.

    7
    1
  2. Kako nema love za nogostup kroz gornje glavice a ima love za rođinu žicu na piketu? I jedno i drugo je u glavicama, samo ovo drugo je u interesu rođe.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button