Politika

Gradonačelnice omogućite Sinjskim studentima besplatan prijevoz za vrijeme ispitnih rokova!

Priopćenjem za javnost se obratio Nediljko Bulj, na temu besplatnog prijevoza studentima za vrijeme ispitnih rokova.

Nakon što su vam javno uputili pismo, Sinjski studenti su Vas zamolili da im odgovorite zbog čega ste donijeli odluku u kojoj piše da prijevoz neće biti sufinanciran od 25. siječnja do 4. ožujka ove godine.

Ukoliko Vam nije poznato, u tom vremenskom periodu se na svim fakultetima održavaju ispitni rokovi. Što znači da tada studenti najviše putuju prema Splitu i Kninu, i vi im može se reći namjerno ukidate besplatne pokaze i ostavljate ih na cjedilu? To baš i nije lijepo od Vas gospođo gradonačelnice, koji ste izabrani da predstavljate sve Sinjanke i Sinjane.

Ja osobno  studiram u Mostaru kao izvanredni student, nemam nikakva prava, ali me boli kad vidim da se vrši nepravda prema mojim vršnjacima, studentima  koji su očekivali besplatne pokaze, još je teže jadnim roditeljima kojima je vjerojatno to skoro kao “financijski nokaut”!

Još je 7 dana ostalo do početka ove odluke, te Vas molim kao mladi čovjek koji živi u Sinju da promijenite ovu odluku i omogućite Sinjskim studentima besplatan prijevoz za vrijeme ispitnih rokova i tako im olakšate i ovako tešku financijsku situaciju u kojoj se već nalaze njihovi roditelji!

S poštovanjem,

Nediljko Bulj

Povezani članci

1 Komentar

  1. Nediljko zašto si iša u Mostar šta nisi u Splitu upisa!

    5
    10
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button