Vijesti

Gradonačelnik Bulj potpisao predugovor s novim investitorom na Kukuzovcu

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj zaključio je danas, 21. studenoga kupoprodajni ugovor s KUZMANIĆ INŽENJERING d.o.o. iz Splita, za kupnju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Gospodarskoj zoni Kukuzovac, označenoga kao čest.zem. 177/311 K.O. Turjaci, površine 12.852 m2.
Na građevinskoj parceli, za koju je ishodio građevinsku dozvolu, investitor namjerava izgraditi objekt proizvodne namjene – industrijska hala za proizvodnju predgotovljenih objekata sa skladištem predgotovljenih elemenata, te u istom na neodređeno vrijeme zaposliti 5 radnika.

U svojoj ponudi naveli su da već sada imaju najave narudžbi za više prefabriciranih vila koje se trebaju realizirati na području priobalja.
Tvrtka ima izgrađen poslovni prostor u Gospodarskoj zoni Kukuzovac – projektni biro za pružanje usluga projektiranja i upravljanja projektima, u kojem uz „sestrinsku“ tvrtku KUZMANIĆ&ŠIMUNOVIĆ PROJEKT d.o.o. uspješno posluje na hrvatskom i inozemnom tržištu i zapošljava 12 visokoobrazovanih radnika na neodređeno vrijeme.

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button