Vijesti

Gradonačelnik čestitao Sinjskim mažoretkinjama

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj čestitao je Sinjskim mažoretkinjama koje su se danas vratile s Europskog prvenstva u mažoret plesu koji je održano u Italiji.

“Cure, hvala od srca, Vi ste ponos grada Sinja i jedine nam Domovine Hrvatske”, napisao je gradonačelnik Bulj na svom Facebook profilu.

Zlatne medalje i naslov europskih prvakinja osvojile su u kategorijama Paradna grupa seniori, Tradicionalni pom poni juniori te Tradicionalni pom poni mlađi juniori. U kategorijama Paradna grupa seniori i Tradicionalni pom poni juniori, Sinjske mažoretkinje su treću godinu za redom obranile naslov europskih prvakinja, pa je zadovoljstvo tim još i veće.

Osim osvojenih zlatnih medalja osvojile su još i dvije srebrne medalje te jednu brončanu medalju. Srebro i naslov viceprvakinje Europe osvojile su u kategorijama Paradna grupa mlađi juniori i Duo s rekvizitima kadeti Marija Perić i Anđelina Runje, dok je broncu osvojila Lara Ljubas u kategoriji solo s rekvizitima najmlađi.

Hrvatska mažoret reprezentacija osvojila je ukupno osam naslova Europskih prvakinja i time si osigurala prvo mjesto u ukupnom poretku.

Gradonačelnik Bulj u četvrtak ujutro upriličit će i primanje za zlatne Sinjanke u Gradskoj vijećnici Grada Sinja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button