Vijesti

Gradonačelnik Miro Bulj primio „bobije“

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj sa zamjenikom Denisom Bobetom danas je u Gradskoj vijećnici Grada Sinja organizirao primanje za učenike i studente koji su primljeni u Prometnu jedinicu mladeži, a koji će tijekom ljetne sezone provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na području Grada Sinja.

Prijemu su nazočili Dušan Ugrin, pomoćnik načelnika za sigurnost cestovnog prometa PP Sinj, policijski službenik PP Sinj Tonći Cvitković i izabrani kandidati Prometne jedinice mladeži ‘Bobby’.
Na raspisani natječaj za prijem u Prometnu jedinicu mladeži primljeno je 7 kandidata i to 5 djevojaka i 2 mladića. Njihova zadaća je povećanje sigurnosti i bolja protočnost prometa, ali i pomoć turistima pri snalaženju na području grada Sinja.

U PP Sinj prethodno je provedena obuka tijekom koje su se ‘bobiji’ upoznali s načinom rada i zadaćama koje će obavljati.
Prometna jedinica mladeži radit će samostalno i uz policijske službenike Policijske postaje Sinj te će svakako u idućim danima biti od izuzetne pomoći. „Bobiji“ će biti raspoređeni po frekventnim lokacijama u središtu grada, te će biti na raspolaganju do 20. kolovoza.

Projekt financira Grad Sinj, a njegova provedba je u organizaciji PP Sinj.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button