Sport

Gradonačelnik primio prvake Hrvatske u ragbiju

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj i zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta sinoć su u Gradskoj vijećnici upriličili primanje za igrače i upravu Ragbi kluba Sinj, koji su ispisali povijest ragbija i sinjskog, ali i hrvatskog sporta postavši prvacima Hrvatske.

Podsjetimo, Ragbi klub Sinj je nakon 45 godina natjecanja prvi put pobijedio na prvenstvu Hrvatske, a vrhunske rezultate u ovoj godini zabilježili su i stariji kadeti U-16 i mlađi kadeti U-14 koji su također postali prvaci države.

Gradonačelnik Bulj okupljenim ragbijašima, njihovim trenerima i roditeljima koji ih uvijek prate na svim natjecanjima zahvalio je na postignutim rezultatima i uspjehu.

 ‘Nije mala stvar biti prvak Hrvatske. Ragbi klub Sinj je ponos grada Sinja, Cetinske krajine, Dalmacije, ali i cijele Hrvatske. Ja sam iznimno ponosan što sam gradonačelnik grada Sinja upravo u ovom trenutku kada imamo prvake Hrvatske u ragbiju. Pokazali ste kako se zajedništvom, a mislim na zajedništvo svih uzrasta, postiže uspjeh. Hvala igračima, od najmlađih do najstarijih, hvala trenerima i Upravi kluba, ali i vašim roditeljima, pogotovo majkama, koje vas prate na vašem putu. Nadam se i pobjedi u finalu Kupa, koji se igra u subotu u Sinju’, kazao je između ostaloga gradonačelnik Miro Bulj.

Gradonačelnik je uručio Plaketu Grada Sinja predsjedniku kluba Ivici Dinarini Šimiću kao i financijsku nagradu za predan rad i promociju sporta u Sinju.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button