SportTeme

HDZ-ov amandman – uređuje se malo igralište s umjetnom travom uz Gradski stadion

Napokon su krenuli radovi na malom pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Sinju gdje je počela zamjena umjetnog travnjaka.

Ovaj teren je godinama bio zapušten i opasan za one koji su ga koristili, gdje se od strane roditelja djece mlađih početnika Nogometnog kluba Junak (5-10 godina) pisala pisma Gradu i institucijama 2017.g., čak se i Mira Bulja zvalo i sastanak se s njim održao, ali ništa nije pomoglo. I gradska uprava koju vodi NL dr. Jadrijevića i koja je vodila i Junaka tada, je jasno obećala riješenje ali je i od njih izostala bilo kakva aktivnost.

A onda je napokon u proračunu Grada Sinja za 2020.g. izglasan amandman HDZ-ovog vijećnika Stipe Perića u kojem su osigurana sredstva za uređenje  i zamjenu umjetnog travnjaka na malom pomoćnom terenu Gradskog stadiona.

Stipe Perić je dugogodišnji sportaš, te sada obavlja i funkciju predsjednika Junaka gdje su riješene mnoge dubioze iz prošlosti kluba, te se klub sada vodi sukladno financijskim mogućnostima prvenstveno Grada jer je on najveći dionik financiranja Junaka.

Ujedno se kreće i s obnovom velikog pomoćnog igrališta gdje se vrijednost radova procjenjuje na oko 3 milijuna kuna i jasno da je to trošak koji Grad Sinj sam neće moći podnijeti, bez Županije, NS županije i HNS-a.

Tagovi

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close