PolitikaTeme

HDZ-ovi kandidati za EU parlament posjetili Sinj

HDZ-ove kandidatkinje i kandidati iz „Plave skupine“ na izborima za Europski parlament (Dubravka Šuica, Tomislav Sokol, Željana Zovko, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević) su u turneji po Lijepoj Našoj posjetili i Sinj.

Nakon dočeka u organizaciji sinjskog HDZ-a i predsjednika Anđelka Bilandžića kod „biljega“ krenulo se u obilazak Sinja gdje su posjetili Muzej Sinjske alke. Sljedio je obilazak Svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske nakon čega su se kandidati HDZ-a družili sa građanima i simpatizerima na sinjskoj Pijaci. Susretu je prisustvovao i župan SDŽ Blaženko Boban.

– Imamo program za sve naraštaje i generacije! Pred hrvatskim je ljudima izbor između onih koji znaju i zalažu se za snažnu Hrvatsku u sigurnoj i gospodarski naprednoj Europi te, s druge strane, onih drugih koji nude nered, neznanje i izolaciju! Na našoj listi zastupljeni su kandidati iz svih dijelova Lijepe Naše, a mi u Splitsko-dalmatinskoj županiji – koja je tvrđava HDZ-a – šaljemo poruku da ćemo na izborima pokazati snagu naše stranke i uvjerljivo pobijediti i biti na službi Hrvatskoj u EU institucijama! – poručuju kandidati HDZ-a za EU parlament.

Foto galerija:

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button