Politika

HDZ Sinj – “Fontane na suhom”

Priopćenje GO HDZ Sinj prenosimo u cijelosti: 

 Fontane i vodoskoci svakom gradu daju šarm i ljepotu pa bi stoga u Sinju tijekom cijele godine, a posebno u Dane Alke i Velike Gospe oni morali biti ispravni i uredni. Na žalost vodoskok na Trgu dr. Franje Tuđmana nije u funkciji, isto tako fontana na Pijaci (Funtana) nije u funkciji, kao ni vodoskok kod kipa fra Pavla Vučkovića, dok sve ostale fontane rade s pola kapaciteta ili nisu dovoljno očišćene.

Mnogi gradovi diče se svojim fontanama i vodoskocima, svojom baštinom i poviješću koje one zorno prikazuju, a ujedno su mjesto druženja i okupljanja, mjesto osvježenja te obilaska gostiju i turista. Nažalost Grad Sinj već cijelu godinu tome ne posvećuju pažnju ni pozornost.

Ovaj put ne želimo ni kritizirati, pitanje je koliko  to uopće ima smisla  – nego javno ukazujemo na problem te se nadamo da će nadležni na čelu s gradonačelnikom Mirom Buljom hitno reagirati, otkloniti postojeće kvarove i konačno pokrenuti postupak redovitog čišćenja i održavanja svih sinjskih fontana i vodoskoka. Da budu na ponos, a ne na sramotu našeg grada.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button